Πάντα στο «κόλπο» για το πρωτάθλημα η Λάτσιο

Πάντα στο «κόλπο» για το πρωτάθλημα η Λάτσιο

 

Η Φιορεντίνα, έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στο άδειο «Olympico» και ο Φρανκ Ριμπερί, παρά τα κλεισμένα 37 του, στο 25’, έκανε μία εκπληκτική ατομική ενέργεια και με σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ.

Οι «Βιόλα» συνέχισαν με ανάλογο ενθουσιασμό και παραλίγο να κάνουν και το 0-2 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά το σουτ του Γκεζάλ, σταμάτησε στο δοκάρι.

Όσο περνούσε η ώρα, η Λάτσιο άρχισε να πιέζει και έκανε το 1-1 στο 67’, με τον Ιμόμπιλε να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Καϊσέδο.

Η ανατροπή των γηπεδούχων, ολοκληρώθηκε στο 82’, με τον Λουίς Αλμπέρτο να τελειώνει με σουτ, μία δική του ενέργεια και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, αποβλήθηκε ο Βλάχοβιτς, με απευθείας κόκκινη κάρτα, έπειτα από χρήση VAR.

Οι «Λατσιάλι» παραμένουν σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή και συνεχίζουν να ελπίζουν για το… θαύμα, ενώ είναι «αγκαλιά» με τη δεύτερη θέση.

Πηγή: Sdna.gr

The post Πάντα στο «κόλπο» για το πρωτάθλημα η Λάτσιο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE