Χριστοδουλίδης - Μόρτον: Συζήτησαν για τουρισμό και δίδακτρα πανεπιστημίων

Χριστοδουλίδης - Μόρτον: Συζήτησαν για τουρισμό και δίδακτρα πανεπιστημίων

Για τουρισμό και δίδακτρα πανεπιστημίων συζήτησαν μεταξύ άλλων ΥΠΕΞ Χριστοδουλίδης και Βρετανίδα Υφυπουργός.


Η άρση των περιοριστικών μέτρων για τον τουρισμό και το ύψος των διδάκτρων για τους φοιτητές από τα κράτη μέλη της ΕΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2021, ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν σήμερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, και η Υφυπουργός Ευρωπαικής Γειτονίας στο βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών Γουέντι Μόρτον.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, Χριστοδουλίδης και Μόρτον συζήτησαν για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου - Ηνωμένου Βασιλείου.


Ακόμη συζήτησαν, ανάμεσα σε άλλα, για τα επόμενα βήματα στην άρση των περιοριστικών μέτρων για τον τουρισμό, και για την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης του ΗΒ σε σχέση με την τιμή των διδάκτρων για τις σπουδές των φοιτητών από τα κράτη - μέλη της ΕΕ στο ΗΒ από το 2021.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.