Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατοίκων Ιδαλίου στην περιοχή Χαλεπιανών

Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατοίκων Ιδαλίου στην περιοχή Χαλεπιανών

Η Αστυνομία με ανακοίνωση της ενημερώνει το κοινό ότι, γύρω στις 9.30 το πρωί του Σάββατου, 27 Ιουνίου, πραγματοποιείται συγκέντρωση πολιτών στην περιοχή Χαλεπιανών, σε σημείο παρά την έξοδο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, προς το Τσέρι, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, για εκδήλωση διαμαρτυρίας κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Ιδαλίου.


Στην περιοχή θα βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και μέλη του Τμήματος Τροχαίας, Αρχηγείου Αστυνομίας, για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στο κοινό, ενώ καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που θα βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχής βοήθειας προς το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.