Λίβερπουλ: Φίλαθλος με μπικίνι πέφτει από σκάλα στο πάρτι τίτλου! (BINTEO)

Λίβερπουλ: Φίλαθλος με μπικίνι πέφτει από σκάλα στο πάρτι τίτλου! (BINTEO)

Ατύχημα για έναν φίλο των Κόκκινων που πήγε με ανδρικό μπικίνι να γιορτάσει το πρώτο πρωτάθλημα μετά από τριάντα χρόνια.

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά εκτάκτως… πετάχτηκε μέχρι το Λίβερπουλ, με αφορμή τους πανηγυρισμούς για το πρώτο πρωτάθλημα των Κόκκινων ύστερα από τριάντα χρόνια ανομβρίας.

Στο ολονύχτιο πάρτι που έστησαν οι φίλοι της ομάδας και το οποίο ενόχλησε την αστυνομία λόγω του κορονοϊού, ένας φίλαθλος επέλεξε να εμφανιστεί με ανδρικό μπικίνι και να ανέβει σε μια σκάλα που στηριζόταν σε κολόνα για να ανεμίσει μια σημαία της ομάδας.

Τι το ήθελε; Το παρακάτω βίντεο καταγράφει την εντυπωσιακή πτώση του… Μπόρατ (ελέω μπικίνι) υπό τους ήχους του «We Are The Champions» των Queen. Παρά το άσχημο της πτώσης, οι πληροφορίες λένε πως την… γλίτωσε με μερικούς μώλωπες.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Λίβερπουλ: Φίλαθλος με μπικίνι πέφτει από σκάλα στο πάρτι τίτλου! (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE