Σε αυθόρμητη στάση εργασίας προς στήριξη Κώστα Κληρίδη κατήλθαν λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας

Σε αυθόρμητη στάση εργασίας προς στήριξη Κώστα Κληρίδη κατήλθαν λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας

Λειτουργοί και άλλο προσωπικό της Νομικής Υπηρεσίας κατήλθαν γύρω στις 14.00 (Παρασκευή 26/06), σε αυθόρμητη στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για τα γεγονότα και τις συνθήκες υπό τις οποίες παραιτήθηκε ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, σε ένδειξη συμπαράστασης προς αυτόν.

Η στάση εργασίας διήρκεσε περίπου μισή ώρα και οι διαμαρτυρόμενοι λειτουργοί και προσωπικό της Νομικής Υπηρεσίας κρατούσαν πλακάτ στα οποία ανεγράφετο η λέξη «Ντροπή».

Οι λειτουργοί και το προσωπικό της Νομικής Υπηρεσίας εξέδωσαν και ανακοίνωση "με αφορμή τη σημερινή αιφνίδια παραίτηση του έντιμου Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Κώστα Κληρίδη, αλλά και των όσων ατυχώς και αδίκως  διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες",  με την οποία εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες και τη βαθιά τους εκτίμηση για το έργο που ο Κώστας Κληρίδης, ως Γενικός Εισαγγελέας, επιτέλεσε για επτά  χρόνια στο πηδάλιο της Νομικής Υπηρεσίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE