ΦΟΝΙΚΟ - ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Εντοπίστηκε στην βεράντα του σπιτιού το θύμα

ΦΟΝΙΚΟ - ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Εντοπίστηκε στην βεράντα του σπιτιού το θύμα

Υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης, με θύμα τον Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, 29 ετών, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου. 

Συγκεκριμένα, στις 11.10μ.μ. το βράδυ της Πέμπτης, λήφθηκε μήνυμα στην Αστυνομία, σύμφωνα με το οποίο, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, γύρω στις 10.55μ.μ., ρίχθηκαν πυροβολισμοί από τους οποίους τραυματίστηκε ένα πρόσωπο. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 29χρονο, στη βεράντα του πατρικού του σπιτιού, με τραύματα που φαίνεται να προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο. 

Στη σκηνή μετέβησαν ασθενοφόρα, το προσωπικό των οποίων παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον 29χρονο, χωρίς ωστόσο θετικό αποτέλεσμα, αφού υπέκυψε στα τραύματά του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Στο εδώλιο ο πατέρας για τον θάνατο του 3χρονου γιου του – Τα κρίσιμα ερωτήματα

Τραγωδία στη Χλώρακα: Στο εδώλιο ο πατέρας για τον θάνατο του 3χρονου γιου του – Τα κρίσιμα ερωτήματα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τη σοκαριστική τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην τουριστική περιοχή της Χλώρακας στην Πάφο, με θύμα ένα τρίχρονο αγοράκι από τη Βρετανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE