Άλλωστε, το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΙ ήταν για 2 χρόνια, με option ανανέωσης από την πλευρά του καναλιού για έναν ακόμη χρόνο. Έτσι, στο Φάληρο έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την εκπομπή που θα αναλάβει ο παρουσιαστής από Σεπτέμβρη.
Και μπορεί πολλοί να υποστήριξαν ότι το κανάλι πρόκειται να αφήσει τον παρουσιαστή στον «πάγκο», κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που συνέβη πριν από 2 χρόνια στον ΑΝΤ1, ωστόσο φαίνεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gossip-tv, ο παρουσιαστής διεκδίκησε και πέτυχε να συμπεριληφθεί στο συμβόλαιο του όρος που λέει πως το κανάλι δεν μπορεί να τον κρατήσει παροπλισμένο ολόκληρη τη σεζόν.
Μπορεί να τον αφήσει χωρίς εκπομπή για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα (περίπου τρεις μήνες), αλλά αν αυτό το διάστημα παρέλθει τότε όχι μόνο είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει αλλά το κανάλι υποχρεούται και να του πληρώσει και το σύνολο του συμβολαίου του ως τη λήξη.
]]>
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ