ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μετακινήθηκε στην κατηγορία Β η Τουρκία

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μετακινήθηκε στην κατηγορία Β η Τουρκία

To "υπουργικό συμβούλιο" μετακίνησε την Τουρκία από την κατηγορία Α στην κατηγορία Β, δηλαδή στις χώρες που επιτρέπεται η είσοδος στα κατεχόμενα μόνο με την παρουσίαση αρνητικού τεστ για κορωνοϊό.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή δήλωση που εξεδόθη μετά την συνεδρία του "υπουργικού", ταξιδιώτες από την Τουρκία θα πρέπει να παρουσιάζουν αρνητικό τεστ για τη νόσο Covid-19 που λήφθηκε τρεις μέρες πριν την άφιξη, ενώ θα λαμβάνεται δείγμα κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο για δεύτερο τεστ PCR.

 Σημειώνεται ότι όπως είχε ανακοινωθεί στις 11 Ιουλίου οι ταξιδιώτες από τις χώρες της κατηγορίας Β θα μεταβαίνουν στο ξενοδοχείο τους και αν το δεύτερο τεστ κορωνοϊού είναι θετικό είτε τα άτομα αυτά θα μεταφέρονται σε χώρους καραντίνας ή σε νοσοκομείο.

Το "υπουργικό" εξουσιοδότησε επίσης το «υπουργείο μεταφορών» σε συνεννόηση με το «υπουργείο υγείας» να ρυθμίσει ή να περιορίσει τον αριθμό επιβατών που καταφθάνουν, είτε μέσω θαλάσσης ή αεροπορικώς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Όχημα συγκρούστηκε με scooter – Σε κρίσιμη κατάσταση 54χρονη

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Όχημα συγκρούστηκε με scooter – Σε κρίσιμη κατάσταση 54χρονη

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γυναίκα ηλικίας 54 ετών, τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE