ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτοκινητόδρομος Πάφου - Λεμεσού: Δόθηκε στην κυκλοφορία μετά από τροχαίο

Αυτοκινητόδρομος Πάφου - Λεμεσού: Δόθηκε στην κυκλοφορία μετά από τροχαίο

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου - Λεμεσού, παρά το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, το οποίο είχε κλείσει το πρωί της Πέμπτης (25/6), λόγω τροχαίου ατυχήματος. Λόγω του τροχαίου ατυχήματος, είχε κλείσει η δεξιά λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε σημείο κοντά στην έξοδο προς το Γενικό Νοσοκομείο.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 6.20 το πρωί της Πέμπτης, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό όχημα που οδηγούσε 29χρονος, στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου και ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας, η οποία διοχετευόταν στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.
 
Γύρω στις 10.30 το πρωί, το φορτηγό όχημα μετακινήθηκε, ενώ μέλη του Τμήματος Δημοσίων Έργων μετέβησαν στο σημείο, όπου διεξήγαγαν εργασίες για επιδιόρθωση του διαχωριστικού κιγκλιδώματος.
 
Γύρω στις 3.00 μετά το μεσημέρι, η ζημιά στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα αποκαταστάθηκε και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας δόθηκε στην κυκλοφορία, η οποία πλέον συνεχίζει κανονικά.
 
Από το τροχαίο ατύχημα δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.
 
 Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top