Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και πολιτών σε μαζικό παράνομο πάρτι στο Λονδίνο

Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και πολιτών σε μαζικό παράνομο πάρτι στο Λονδίνο

Ο τραυματισμός 15 αστυνομικών και τέσσερις συλλήψεις ήταν το αποτέλεσμα επεισοδίων που ξέσπασαν αργά τη νύχτα της Τετάρτης 24/06, σε δρόμους του Μπρίξτον στο νότιο Λονδίνο, όταν οι αρχές επιχείρησαν να διαλύσουν πολύωρο υπαίθριο πάρτι που αντίκειτο στους κανόνες κοινωνικών αποστάσεων.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή ήρθαν αντιμέτωποι με «εχθρικό» πλήθος.

Βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν νεαρούς να επιτίθενται σε αστυνομικούς με ξύλα, μπουκάλια και αλλά αντικείμενα, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ακόμα και για απειλές κατά αστυνομικών από έναν νεαρό που κράτησε ένα ξίφος.

Ζημιές υπέστησαν επίσης αστυνομικά οχήματα

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE