Δίνει 4 εκ. ευρώ για τον «νέο Λεβαντόφσκι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δίνει 4 εκ. ευρώ για τον «νέο Λεβαντόφσκι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τους Πολωνούς, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του 19χρονου Μπάρτος Μπιάλεκ, για τον οποίο ενδιαφέρεται κι η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

19χρονος Μπάρτος Μπιάλεκ, που ανήκει στην Ζαγκλέμπιε Λούμπιν έχει μπει στο… μάτι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την «Jezloro Sportu».

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως:

«Ο Ολυμπιακός δίνει 4 εκατομμύρια ευρώ στη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν για την απόκτηση του Μπάρτος Μπιάλεκ».

Ωστόσο τονίζεται ο βαθμός δυσκολίας για τον νεαρό μιας και «στο κόλπο είναι και η Ντόρτμουντ, αφού τον προορίζει για αντικαταστάτη του Χάαλαντ».

Μάλιστα αναφορά γίνεται και στον Λούκας Πίτστεκ που τον έχει αποκαλέσει «νέο Λεβαντόφσκι».

Ο Μπιάλεκ είναι διεθνής επίσης με την Κ19 της Πολωνίας και φέτος έχει σκοράρει σε 16 ματς 8 γκολ και έχει μοιράσει 3 ασίστ.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Δίνει 4 εκ. ευρώ για τον «νέο Λεβαντόφσκι» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.