ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Συλλήψεις για την πώληση μωρών μέσω Instagram

Ιράν: Συλλήψεις για την πώληση μωρών μέσω Instagram

Στη σύλληψη τριών ανθρώπων προχώρησε η αστυνομία του Ιράν, μετά από υποψίες ότι πουλούσαν βρέφη μέσω του Instagram, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο «Isna».

«Τρεις άνθρωποι, που ήθελαν να πουλήσουν δύο μωρά, συνελήφθησαν», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Τεχεράνης Χουσέιν Ραχίμι. Το ένα από τα μωρά ήταν 20 ημερών και το άλλο δύο μηνών, διευκρίνισε ο αξιωματικός.

Η αστυνομία δέχθηκε καταγγελίες για «διαφημίσεις σχετικά με την πώληση μωρών στο Instagram». Οι φωτογραφίες των μωρών είχαν κοινοποιηθεί σε 10-15 λογαριασμούς στον μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Κάθε μωρό ήδη είχε αγοραστεί έναντι 50-100 εκατομμυρίων ριάλ (226-450 ευρώ) προτού επιχειρήσουν να το πουλήσουν έναντι ενός ποσού 400-500 εκατομμυρίων ριάλ (περίπου 1.800 και 2.250 ευρώ), σύμφωνα με τον κ. Ραχίμι, που δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες.

Τη φροντίδα των παιδιών ανέλαβαν οι κοινωνικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με το εν λόγω πρακτορείο, ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες υποστήριξε ότι ήταν άνεργος και χωρίς χρήματα και είχε ρόλο μεσάζοντα.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top