ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός σε αυτοκίνητο 21χρονης - Ζημιές και σε διπλανά αυτοκίνητα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός σε αυτοκίνητο 21χρονης - Ζημιές και σε διπλανά αυτοκίνητα

Εμπρησμό σε αυτοκίνητο 21χρονης διερευνά η Αστυνομία.

Λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τετάρτης (24/06), λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λευκωσία.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, στο αυτοκίνητο 21χρονης και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε άλλα τρία οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα δίπλα από αυτό.

Από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς τόσο το αυτοκίνητο της 21χρονης όσο και αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα του, ενώ εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν στα άλλα δύο.

Περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE