Θλίψη και συγκλονισμό για Αγία Σοφία εκφράζει ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Θλίψη και συγκλονισμό για Αγία Σοφία εκφράζει ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Θλίψη και συγκλονισμό εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σχολιάζοντας τις προσπάθειες για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. 


Σε δήλωσή του στην Ουάσινγκτον Ποστ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είπε: “Τι μπορώ να πω ως ένας χριστιανός ιερωμένος και Έλληνας Πατριάρχης στην Πόλη; Αντί μια κληρονομιά 1500 χρόνων να μας ενώνει, μας χωρίζει. Είμαι στεναχωρημένος και συγκλονισμένος”. 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο ερώτημα πόσο θα αντέξουν ακόμη οι άδειες εκκλησίες στην Πόλη ανέφερε “επιβιώσαμε για 17 αιώνες και θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ για πάντα, είναι θέλημα Θεού”. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE