ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγανάκτηση κατοίκων για δυσοσμίες αναφέρουν οι Οικολόγοι - 'Επιτήδειοι καίνε τα βράδια υλικά'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγανάκτηση κατοίκων για δυσοσμίες αναφέρουν οι Οικολόγοι - 'Επιτήδειοι καίνε τα βράδια υλικά'

Ανακοίνωση για παράπονα κατοίκων στη Λεμεσό που έχουν να κάνουν με δυσοσμίες εξέδωσαν οι Οικολόγοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με ανακοίνωση της η Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού στις 17/12/2019 μετέφερε την αγωνία και την αγανάκτηση πολλών κατοίκων που επηρεάζονται από οσμές που ξεκινούν τις βραδινές ώρες και μερικές φορές τις πρώτες πρωινές.

Οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να κλείνονται στα σπίτια τους από την ανυπόφορη δυσοσμία. Προφανώς κάποιοι επιτήδειοι καίνε τα βράδια υλικά τα οποία θέλουν να ξεφορτωθούν. Υπάρχουν υποψίες για διάφορα υποστατικά (για τη Βιομηχανική Περιοχή Αγ. Συλά)  αλλά αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί από τους αρμόδιους φορείς και τις Δημοτικές αρχές Ύψωνα και Πολεμιδιών.
 
Έχουν ήδη περάσει έξι ολόκληροι μήνες από τότε και η κατάσταση παραμένει η ίδια. Αντί να διερευνηθούν οι καταγγελίες και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, συνεχίζει η οχληρία με τους κατοίκους να είναι σε απόγνωση.
 
Καλούμε όλους όσοι εμπλέκονται να επιληφθούν άμεσα της πιο πάνω καταγγελίας και να δώσουν λύση στην ταλαιπωρία των επηρεαζόμενων κατοίκων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE