ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ: Επαναλειτουργούν ταχυδρομικές υπηρεσίες σε συγκεκριμένους προορισμούς

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ: Επαναλειτουργούν ταχυδρομικές υπηρεσίες σε συγκεκριμένους προορισμούς

Επαναλειτουργούν ταχυδρομικές υπηρεσίες σε συγκεκριμένους προορισμούς, σύμφωνα με ανακοίνωση των Κυπριακών Ταχυδρομείων, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ.

Από τις 26.6.2020 θα αποστέλλεται ταχυδρομείο (όλες οι ταχυδρομικές υπηρεσίες), στους ακόλουθους προορισμούς: Αίγυπτος,  Αργεντινή, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ιαπωνία, Ινδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κίνα, Κροατία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μεγάλη Βρετανία, Μεξικό, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Ταϊλάνδη, Τσεχία, Φιλανδία, Χονγκ Κονγκ.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία υπενθυμίζουν στους πελάτες τους ότι η διακίνηση του ταχυδρομείου δεν γίνεται κάτω από ομαλές συνθήκες. Ως εκ τούτου, η μεταφορά, η διακίνηση, η διαχείριση και η παράδοση των αντικειμένων στις χώρες προορισμού γίνεται με καθυστέρηση.
 
Σημειώνουν ότι καταβάλλονται προσπάθειες να εξυπηρετηθούν και άλλοι προορισμοί, οι οποίοι θα ανακοινωθούν όταν καταστεί δυνατή η αποστολή ταχυδρομείου.
 
Υπενθυμίζουν, τέλος, ότι παρέχεται και η υπηρεσία διεθνών ταχυμεταφορών Quickpost προς όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, για επείγουσες αποστολές αντικειμένων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.