ΛΑΡΝΑΚΑ: Όχημα καρφώθηκε σε δένδρο και έπιασε φωτιά - Στο νοσοκομείο 18χρονος και 15χρονη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Όχημα καρφώθηκε σε δένδρο και έπιασε φωτιά - Στο νοσοκομείο 18χρονος και 15χρονη

Σε σοβαρή κατάσταση, φέροντας κατάγματα, νοσηλεύονται τα δύο πρόσωπα που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα την Τρίτη (24/6) στην Αραδίππου.

Του Άντρου Ιωάννου

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το μεσημέρι, όχημα που οδηγούσε 18χρονος με συνοδηγό 15χρονη, παρέκλινε της πορείας του σε χωματόδρομο που οδηγεί στα βοηθητικά γήπεδα της Ομόνοιας Αραδίππου και προσέκρουσε σε ελαιόδενδρο.

Από την σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά μετά και από μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου, ενώ τα δύο πρόσωπα κατάφεραν να εξέλθουν έγκαιρα από το όχημα. Εκ πρώτης όψεως, το ατύχημα φαίνεται να σημειώθηκε λόγω υψηλής ταχήτητας.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και ομάδα με όχημα διάσωσης. Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 18χρονος και η 15χρονη φέρουν κατάγματα και κρατούνται στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση τους είναι εκτός κινδύνου. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE