ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονο – Εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής από κατοικία

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονο – Εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής από κατοικία

Χειροπέδες σε 21χρονο πέρασε η Αστυνομία στην Πάφο διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από κάτοικο Λεμεσού, σύμφωνα με τον οποίο, το μεσημέρι της 20ης Ιουνίου 2020, άγνωστος άνδρας έκλεψε από το σπίτι του χρηματικό ποσό.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε φωτογραφία του υπόπτου προσώπου, η οποία δημοσιεύθηκε σε Αστυνομική Ανακοίνωση, στις 22 Ιουνίου 2020.

Μετά τη δημοσίευση, εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία του προσώπου αυτού και μετά την έκδοση δικαστικού εντάλματος, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 21χρονου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE