ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο - Άνοιξε ο δρόμος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο - Άνοιξε ο δρόμος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καραμπόλα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (24/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού, στο ύψος της Παρεκκλησιάς, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα ωστόσο σύμφωνα με την Αστυνομία προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Μέλη της τροχαίας μετέβησαν στο σημείο για ρύθμιση της κίνησης και όπως πληροφορούμαστε, ο αυτοκινητόδρομος έχει καθαρίσει και είναι κανονικά στην διάθεση του κοινού.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE