Τους «ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ» η φαμίλια Τάμαρι

Τους «ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ» η φαμίλια Τάμαρι

Ως γνωστόν εδώ και αρκετό καιρό ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Μούσα Τάμαρι, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Ο λόγος, όπως δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης, πρόεδρος της ομάδας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», είναι διότι περιμένει να βρεθεί με την οικογένεια του αφού πρέπει πρώτα να μιλήσει μαζί τους.

Τι είπε: 

«Μιλάμε για ανανέωση αλλά δυστυχώς οι μάνατζερ και οι οικογένειες τους ποδοσφαιριστή, βλέπουν τα συμφέροντα τους. Όμως ο μικρός έχει φιλότιμο. Ελπίζουμε να πετύχουμε την ανανέωση για ένα χρόνο. Η οικογένεια του έχει άλλη κουλτούρα, μιλάμε για οικογένεια 10 ατόμων που περιμένουμε από αυτόν. Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα έχει αύξηση. Μέχρι τις 5 Ιουλίου θα απαντήσει, έχει δεσμευτεί».

The post Τους «ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ» η φαμίλια Τάμαρι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE