Πιέζει για την απόκτηση του Χάβερτς!

Πιέζει για την απόκτηση του Χάβερτς!

Η διοίκηση της Τσέλσι, πιέζει την Μπάγερν Λεβερκούζεν ώστε να αποσπάσει το «ναι» για την μεταγραφή του Κάι Χάβερτς.

Η Τσέλσι φέτος είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της, το μεγάλο αστέρι της ΛεβερκούζενΚάι Χάβερτς γι’ αυτό και βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την διοίκηση της γερμανικής ομάδας, προκειμένου να την πείσει για την παραχώρηση του.

Μάλιστα, οι «μπλε» είναι οι μοναδικοί, σε σχέση με άλλους συλλόγους, οι οποίοι πιέζουν τόσο έντονα τις «Ασπιρίνες» για την απόκτηση του Κάι Χάβερτς, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως μετά το «μπαμ» με τον Τίμο Βέρνερ, θέλουν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να ενισχύσουν με μεγάλα ονόματα το ρόστερ.

Βέβαια, όπως επιβεβαίωσε και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τα ξημερώματα της Τρίτης (23/06), δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια απόφαση για το μέλλον του Χάβερτς από την πλευρά των Γερμανών, καθώς θέλουν πρώτα να ολοκληρωθεί η σεζόν και έπειτα να συζητήσουν για την πιθανή μεταγραφή του με την Τσέλσι.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Πιέζει για την απόκτηση του Χάβερτς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE