To… ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ για Ουζόχο

To… ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ για Ουζόχο

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Άλφα, «Alpha Eνημέρωση», παραδέχτηκε πως ο Φρανσίς Ουζόχο είναι μια περίπτωση τερματοφύλακα που μελετούν στον ΑΠΟΕΛ, ενώ χαριτολογώντας είπε πως έκαναν το λάθος να μην τον αποκτήσουν πέρσι.

Η επισήμανση του:

«Είμαστε στα τελικά στάδια να υπογράψουμε με τον Πορτογάλο. Για δεύτερη περίπτωση, έχουμε 2-3 περιπτώσεις. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Ουζόχο. Όμως υπάρχει πρόβλημα με τη Λα Κορούνια. Κάναμε το λάθος να μην τον πάρουμε πέρσι τον Ουζόχο (σ.σ. γέλια). Μιλάμε με τους μάνατζερ του».

The post To… ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ για Ουζόχο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE