Μνημόνιο συναντίληψης μεταξύ Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας και Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων

Μνημόνιο συναντίληψης μεταξύ Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας και Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων

Τον Ιούνιο του 2020 υπογράφηκε μνημόνιο συναντίληψης μεταξύ της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) και του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας. Το μνημόνιο αυτό στοχεύει στην περαιτέρω προώθηση της διμερούς συνεργασίας στα θέματα της ασφάλειας των υπεράκτιων εργασιών πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Ειδικότερα η συνεργασία αυτή θα καλύπτει την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σχετικά με την επιθεώρηση υπεράκτιων εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε σχέση με την αξιολόγηση εκθέσεων περί μεγάλου κινδύνου για παραγωγικές και μη παραγωγικές εγκαταστάσεις, κοινοποιήσεων εργασιών γεώτρησης καθώς και κοινοποιήσεων σχεδιασμού ή μετεγκατάστασης παραγωγικών εγκαταστάσεων που υποβάλλουν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον πιο πάνω τομέα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.