ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Έργα σε δύο αυτοκινητόδρομους

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Έργα σε δύο αυτοκινητόδρομους

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στο τμήμα Άγιος Τύχωνας - Σκαρίνου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη (25/06).

Οι εργασίες θα αρχίζουν στις 9.30 το πρωί και θα διακόπτονται στις 3.00 το απόγευμα κάθε μέρας. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, σε μήκος μέχρι 1χλμ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Εργασίες θα διεξάγονται και στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό. Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 8.00 το πρωί και συνεχίζουν μέχρι τις 7.00μ.μ. κάθε μέρα, μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η σήραγγα θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση πριν τη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα. Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.