Δεν έρχεται τώρα στην Κύπρο ο Ζαχίντ – Για που… ΠΕΤΑΕΙ ο παίκτης να πάει και για πόσο καιρό

Δεν έρχεται τώρα στην Κύπρο ο Ζαχίντ – Για που… ΠΕΤΑΕΙ ο παίκτης να πάει και για πόσο καιρό

Για τη Νορβηγία αναμένεται να αποχωρήσει την Τρίτη (23/6) ο Γκίας Ζαχίντ, καθώς έχει πάρει σχετική άδεια από τον Παναθηναϊκό. Ο δανεισμός του παίκτη ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν ο τελευταίος με την πράσινη φανέλα.

Ο Ζαχίντ αποχαιρέτησε τους πάντες στο Τριφύλλι και αύριο αναχωρεί για την πατρίδα του, όπου θα ξεκουραστεί για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κύπρο για να αρχίσει προετοιμασία με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Πηγή: www.trifilara.gr

The post Δεν έρχεται τώρα στην Κύπρο ο Ζαχίντ – Για που… ΠΕΤΑΕΙ ο παίκτης να πάει και για πόσο καιρό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.