Πέρασε από την Μπολόνια η Γιούβε

Πέρασε από την Μπολόνια η Γιούβε

ΙΤΑΛΙΑ SERIEA 27η αγωνιστική

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Νταλ’ Άρα

HΓιουβέντους δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στη Μπολόνια και πήρε τη νίκη με 2-0.

Οι “μπιανκονέρι” είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 7′ όταν ο Σκορούπσκι έδιωξε το φάουλ του Κριστιάνο και ο Ντένσβιλ έκοψε προ του Μπερναρντέσκι. Στο 22′ σε μια μονομαχία του Ντικς με τον Ραμπιό ο διαιτητής έδωσε αρχικά επιθετικό φάουλ. Τον κάλεσαν όμως από το VAR και άλλαξε την απόφαση του σε πέναλτι. Ο Κριστιάνο το εκτέλεσε και έκανε το 0-1. Στο 36′ ο Μπερναρντέσκι βρήκε τον Ντιμπάλα και αυτός πέτυχε το δεύτερο γκολ της Γιούβε.

Νωρίς στην επανάληψη (53′) οι “μπιανκονέρι” είχαν δοκάρι με τον Μπερναρντέσκι. Το παιχνίδι από εκεί και πέρα ήταν κάκιστο. Στο 89′ ακυρώθηκε σωστά ένα γκολ της Γιουβέντους για οφσάιντ και στο 91′ ο Ντανίλο είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Τομιγιάσου, Ντανίλο, Ντένσβιλ, Ντικς, Σβάνμπεργκ (57’Παλάσιο), Μεδέλ (82’Πόλι), Ορσολίνι (82’Τζουβάρα), Σοριάνο, Σανσόνε (82’Κανιάνο), Μπάροου.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Σίλιο (66’Ντανίλο), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Κουαδράδο, Ραμπιό (70’Ματουιντί), Πιάνιτς (70’Ράμσεϊ), Μπετανκούρ, Κριστιάνο, Ντιμπάλα (79’Ντόουγκλα Κόστα), Μπερναρντέσκι.

Πηγή: www.aek365.org

The post Πέρασε από την Μπολόνια η Γιούβε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE