ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί για μέρες ο 32χρονος για τις 9.500 ευρώ στο βαν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί για μέρες ο 32χρονος για τις 9.500 ευρώ στο βαν

Διάταγμα εφταήμερης κράτησης εξέδωσε την Δευτέρα 22/06,το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 32χρονου που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών οικοδομικών υλικών από ανεγειρόμενες οικοδομές.

Ο 32χρονος συνελήφθη την Κυριακή 21/06, αφού κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό πέραν των 9.500 ευρώ, για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκε στην κατοχή του.

Μετά τη σύλληψή του, ο 32χρονος προέβη σε υποδείξεις σκηνών, όπου υπέδειξε οικοδομικά υλικά, τα οποία φέρεται να έκλεψε από διάφορες ανεγειρόμενες οικοδομές.

Τρία πρόσωπα κλήθηκαν και αναγνώρισαν μέρος των οικοδομικών υλικών, τα οποία κλάπηκαν από τις ανεγειρόμενες οικοδομές τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE