ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Πυρκαγιά σε χωρίο στην Επαρχία Λευκωσίας

ΚΥΠΡΟΣ: Πυρκαγιά σε χωρίο στην Επαρχία Λευκωσίας

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας 22/06, στην περιοχή  της κοινότητας Πέρα Ορεινής, πλησίον του κρατικού δάσους "Πάνω Βουνό".

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Τμήμα Δασών η φωτιά ξέσπασε στις 17:35 (22/06), το απόγευμα και αμέσως δυο δασοπυροσβεστικά οχήματα, ανταποκρίθηκαν άμεσα για κατάσβεση της.

Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο από τις 18:30 (22/06), καίγοντας έκταση τριών δεκαρίων με αποκαλάμες, ενώ τέλος το τμήμα δασών σημειώνει πως τα ακριβή αίτια της φωτιάς διερευνώνται.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση  

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου, 2020 και ώρα 17:35 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Πέρα Ορεινής, πλησίον του κρατικού δάσους "Πάνω Βουνό".

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση και αποτελεσματική, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 18:30, καίγοντας έκταση τριών δεκαρίων με αποκαλάμες.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν τρία άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα, τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα, καθώς και κάτοικοι της κοινότητας με ένα γεωργικό ελκυστήρα και ένα βυτιοφόρο.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.   

*Η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Η Μεγάλη Παρασκευή, η Παρασκευή προ του Πάσχα, είναι μέρα πένθους και νηστείας για όλη την Χριστιανοσύνη καθώς τότε κορυφώνεται το Θείο Δράμα των Παθών του Χριστού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top