Ανοικτές Προπονήσεις Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ 2020 για Κλιμάκια Λεμεσού – Πάφου (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανοικτές Προπονήσεις Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ 2020 για Κλιμάκια Λεμεσού – Πάφου (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ…

Αναλυτικά:

«Η Ακαδημία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει ότι την εβδομάδα 30 Ιουνίου με 3 Ιουλίου 2020 θα διοργανώσει ανοιχτές προπονήσεις (περιλαμβανομένων των τερματοφυλάκων) γεννηθέντες τα έτη 2007-2016 στα κλιμάκια Λεμεσού & Πάφου στις αθλητικές εγκαταστάσεις Καρμιώτισσας και Maracana (Πάφος) αντίστοιχα.

Ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια δίνει τεράστια έμφαση στα τμήματα υποδομής με κύριο στόχο την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των αθλητών/τριών του από μικρές ηλικίες ακολουθώντας τη φιλοσοφία του με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Η μεθοδολογία που ακολουθείται στα τμήματα βάσης δίνει μεγάλη έμφαση στην πολύπλευρη ανάπτυξη που θα πρέπει να λαμβάνουν οι αθλητές όπως είναι η βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων, της τεχνικής, της ψυχολογίας, των ηγετικών ικανοτήτων και της κριτικής σκέψης μέσα από ένα απόλυτα παιδαγωγικό και δημιουργικό περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε ηλικίας.

Ο/Η κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να συμπληρώσει την πιο κάτω αίτηση συμμετοχής στις ανοικτές προπονήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις προπονήσεις μπορείτε να αποταθείτε στα πιο κάτω τηλέφωνα.

Λεμεσός: 99814244
Πάφος: 99923344

Θα σταλεί μήνυμα SMS με το πρόγραμμα των προπονήσεων μέχρι τις 28 Ιουνίου.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου».

Πατήστε εδώ για τη σχετική αίτηση

The post Ανοικτές Προπονήσεις Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ 2020 για Κλιμάκια Λεμεσού – Πάφου (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE