Κομισιόν: Υπογραφή συμφωνίας με Κομισιόν για την ασφάλεια της πολιτικής αεροπορίας

Κομισιόν: Υπογραφή συμφωνίας με Κομισιόν για την ασφάλεια της πολιτικής αεροπορίας

Κομισιόν και η Ιαπωνία υπογράφουν σήμερα συμφωνία για την ασφάλεια της πολιτικής αεροπορίας, η οποία θα ενισχύσει περαιτέρω την ήδη ισχυρή συνεργασία της ΕΕ με την Ιαπωνία και την ανταγωνιστικότητα της αεροπορικής βιομηχανίας της ΕΕ.

Αυτή η διμερής συμφωνία ασφάλειας της πολιτικής αεροπορίας (BASA) θα υποστηρίξει τους κατασκευαστές αεροναυτικών προϊόντων της ΕΕ, ώστε να αυξήσουν το εμπόριο και το μερίδιο αγοράς τους στην ιαπωνική αγορά. Η BASA θα καταργήσει τις περιττές αλληλοεπικαλύψεις των δραστηριοτήτων αξιολόγησης και δοκιμών για αεροναυτικά προϊόντα, θα μειώσει το κόστος για τις αρχές και την αεροπορική βιομηχανία και θα προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ των αρχών πολιτικής αεροπορίας της ΕΕ και της Ιαπωνίας.

Οι κοινοί κανόνες θα διευκολύνουν τη συνεργασία ευρωπαϊκών και ιαπωνικών εταιρειών και θα μειώσουν το διοικητικό φόρτο για τις αρχές, δημιουργώντας καλύτερες ευκαιρίες για επενδύσεις και ενισχύοντας την οικονομική ευημερία και ανάπτυξη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE