Κομισιόν: Υπογραφή συμφωνίας με Κομισιόν για την ασφάλεια της πολιτικής αεροπορίας

Κομισιόν: Υπογραφή συμφωνίας με Κομισιόν για την ασφάλεια της πολιτικής αεροπορίας

Κομισιόν και η Ιαπωνία υπογράφουν σήμερα συμφωνία για την ασφάλεια της πολιτικής αεροπορίας, η οποία θα ενισχύσει περαιτέρω την ήδη ισχυρή συνεργασία της ΕΕ με την Ιαπωνία και την ανταγωνιστικότητα της αεροπορικής βιομηχανίας της ΕΕ.

Αυτή η διμερής συμφωνία ασφάλειας της πολιτικής αεροπορίας (BASA) θα υποστηρίξει τους κατασκευαστές αεροναυτικών προϊόντων της ΕΕ, ώστε να αυξήσουν το εμπόριο και το μερίδιο αγοράς τους στην ιαπωνική αγορά. Η BASA θα καταργήσει τις περιττές αλληλοεπικαλύψεις των δραστηριοτήτων αξιολόγησης και δοκιμών για αεροναυτικά προϊόντα, θα μειώσει το κόστος για τις αρχές και την αεροπορική βιομηχανία και θα προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ των αρχών πολιτικής αεροπορίας της ΕΕ και της Ιαπωνίας.

Οι κοινοί κανόνες θα διευκολύνουν τη συνεργασία ευρωπαϊκών και ιαπωνικών εταιρειών και θα μειώσουν το διοικητικό φόρτο για τις αρχές, δημιουργώντας καλύτερες ευκαιρίες για επενδύσεις και ενισχύοντας την οικονομική ευημερία και ανάπτυξη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE