ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο νοσοκομείο 13χρονος αφού παρασύρθηκε από όχημα - Η κατάσταση της υγείας του

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο νοσοκομείο 13χρονος αφού παρασύρθηκε από όχημα - Η κατάσταση της υγείας του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας διακομίστηκε 13χρονος, μετά από τροχαίο που συνέβη το πρωί της Δευτέρας (22/6) στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβηκε έξω από γυμνάσιο Έγκωμης όταν στην προσπάθεια του 13χρονου να διασταυρώσει, χτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε νεαρός άνδρας. 

Στην σκηνή έφθασε ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον νεαρό στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 13χρονος είναι καλά στην υγεία του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Έκλεισαν προσωρινά οι κάλπες - Πότε επαναρχίζει η διαδικασία

LIVE: Έκλεισαν προσωρινά οι κάλπες - Πότε επαναρχίζει η διαδικασία

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE