Καραμπόλα τριών οχημάτων - Συνεχίζεται η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καραμπόλα τριών οχημάτων - Συνεχίζεται η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζεται να επικρατεί κυκλοφοριακή κίνηση στον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας μετά από καραμπόλα που σημειώθηκε γύρω στις 19:00 (21/06).

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο  γύρω στις 20:00 το βράδυ (21/06), σημειώθηκε καραμπόλα με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος Τσερίου.

Στον αυτοκινητόδρομο όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τις πιο κάτω φωτογραφίες του ThemaOnline συνεχίζει μέχρι και αυτή την ώρα (21:20- 21/06), να επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.   

Δείτε σχετικές φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE