Παρακολουθεί τις εξελίξεις για Βούρο και… καραδοκεί

Παρακολουθεί τις εξελίξεις για Βούρο και… καραδοκεί

Παραμένει στο “κάδρο” του Παναθηναϊκού ο Πραξιτέλης Βούρος, σύμφωνα με σημερινό (21/06) δημοσίευμα της ελλαδικής αθλητικής εφημερίδας “Sportday”, το οποίο αναφέρει:

«Οι “πράσινοι” είναι πιθανό να κινηθούν και για στόπερ το καλοκαίρι, με το όνομα του Βούρου να έχει ακουστεί εδώ και μέρες.

Ο 25χρονος στόπερ ψάχνεται για να μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ και σύμφωνα με τη “Sportday” στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να τον έχουν στα υπόψιν τους, παρακολουθώντας τις εξελίξεις για να κάνουν την κίνηση τους».

The post Παρακολουθεί τις εξελίξεις για Βούρο και… καραδοκεί appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE