ΠΑΦΟΣ: Καταγγέλθηκαν 13 υποστατικά για παραβίαση των διαταγμάτων ασφαλείας

ΠΑΦΟΣ: Καταγγέλθηκαν 13 υποστατικά για παραβίαση των διαταγμάτων ασφαλείας

Η Αστυνομία στην Πάφο προχώρησε χτες Σάββατο (20/06) σε δεκατρείς καταγγελίες ιδιοκτητών εστιατορίων , καφετεριών και άλλων νυκτερινών κέντρων που δεν τηρούσαν τις πρόνοιες των διαταγμάτων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και παραβίαζαν τα διατάγματα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,κατά την διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από τις 19:00 χτες Σάββατο (20/06) μέχρι σήμερα Κυριακή (21/06) τα ξημερώματα έγιναν 230 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 13 άτουμα που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλης.

Επίσης καταγγέλθηκαν 13 υποστατικά για παραβίαση του διατάγματος Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE