ΠΑΦΟΣ: Κάποιος 'πλήρωσε τον εαυτό' του με επιταγή της εταιρείας - Σύλληψη 2 προσώπων

ΠΑΦΟΣ: Κάποιος 'πλήρωσε τον εαυτό' του με επιταγή της εταιρείας - Σύλληψη 2 προσώπων

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα χτες Σάββατο (20/06) στην Πάφο για υπόθεση πλαστογραφίας, κλοπής από υπάλληλο, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,στις 12 Ιουνίου καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από υπεύθυνη εταιρείας ότι κλάπηκε επιταγή από το βιβλιάριο επιταγών της εταιρείας και εξαργυρώθηκε στην τράπεζα για το ποσό των 1.900 ευρώ.

Η επιταγή, όπως διαφάνηκε από εξετάσεις της Αστυνομίας, ήταν υπογεγραμμένη από την ίδια ως υπεύθυνη της εταιρείας αλλά ασυμπλήρωτη.

Το βιβλιάριο επιταγών ήταν στην κατοχή 29χρονου, ο οποίος εργαζόταν σε εστιατόριο που διαχειρίζεται η εταιρεία, με σκοπό να πληρώσει τους προμηθευτές.

Έπειτα από περαιτέρω εξετάσεις των μελών του ΤΑΕ Πάφου εκδόθηκαν δύο εντάλματα σύλληψης αυτού που κατείχε το βιβλιάριο και ενός δεύτερου προσώπου που εργάζονταν επίσης στο εστιατόριο και συγκατοικούσε με τον 29χρονο.

Ακολούθως αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ανακρινόμενοι οι δύο ύποπτοι έδωσαν διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Τουρκική πρωτεύουσα θα βρίσκεται σήμερα, η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, η οποία σε συνέχεια της προπαρασκευαστικής αποστολής την οποία διεξάγει, θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας. Η κα Ντι Κάρλο, η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στην Ελληνική Πρωτεύουσα, αναμένεται να μεταφέρει ουσιαστικά τις ιδέες τις οποίες κατέθεσε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενώπιων της, κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE