ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό ατύχημα με 17χρονο ποδηλάτη - Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό ατύχημα με 17χρονο ποδηλάτη - Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Σοβαρό ατύχημα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (20/06) στη Λεμεσό όπου και τραυματίστηκε 17χρονος ποδηλάτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες του ThemaOnline, το ατύχημα έγινε στην Οδό Κολωνακίου στη Λεμεσό.

Ο 17χρονος ποδηλάτης χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 52χρονη Ελληνοκύπρια, στην προσπάθειά του να διασταυρώσει με το ποδήλατό του διαγώνια τον δρόμο.

Ο ποδηλάτης κινείτο από βόρεια προς νότια κατεύθυνση και χτυπήθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στο ύψος της υπεραγοράς Σκλαβενίτη.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία, λόγω χτυπήματος στο κεφάλι. Ο 17χρονος παρουσιάζει κατάγματα στην κεφαλή και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Η Αστυνομία Λεμεσού συνεχίζεται τις έρευνες για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE