Αδέρφια απεβίωσαν στην κατεχόμενη Κύπρο – Η αυτοψία στη χώρα τους… προκαλεί υπόνοιες για δολοφονία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αδέρφια απεβίωσαν στην κατεχόμενη Κύπρο – Η αυτοψία στη χώρα τους… προκαλεί υπόνοιες για δολοφονία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Υπό μυστήριες συνθήκες απεβίωσαν δυο αδέρφια 20 και 25 ετών στην κατεχόμενη Κύπρο, σύμφωνα με μέσο ενημέρωσης του εξωτερικού.

Όπως μεταδίδει το ιορδανικό Roya News, πρόκειται για τους Νάσερ Σαμπρί Ισμαΐλ Αλ-Σαρκάβι και Μουχάμαντ Σαμπρί Ισμαΐλ Αλ-Σαρκάβι, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, οι δυο τους εντοπίστηκαν στις 5 Ιουνίου νεκροί στο διαμέρισμά τους από τις ψευδοαρχές.

Με βάση πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, σε αυτοψία που έγινε επί των σορών τους εντός της ημέρας στην Ιορδανία προκύπτει ότι υπάρχουν υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια.

Επικαλούνται δηλώσεις του Δρ Αντανάν Αμπάς, ο οποίος εντόπισε μαζί με άλλους συναδέλφους του, με τους οποίους διενήργησαν την αυτοψία, σημάδια φυσικής βίας. Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ασφυξία και μώλωπες.

«Η επιτροπή ζήτησε επίσημες ιατρικές εκθέσεις από την 'Βόρεια Κύπρο' και η ιατροδικαστική υπηρεσία (σημ. της Ιορδανίας) θα υποβάλει λεπτομερή έκθεση για την αυτοψία στις αρμόδιες αρχές ώστε να προχωρήσουν οι ενέργειες για διερεύνηση» καταλήγει το ρεπορτάζ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE