ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Περιστερώνα- Καταλυτική η συμβολή των κατοίκων της περιοχής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Περιστερώνα- Καταλυτική η συμβολή των κατοίκων της περιοχής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην περιοχή ¨Κάμπος του Κωνσταντή¨, στην περιοχή του χωριού Περιστερώνα Λευκωσίας προς την Ορούντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στην περιοχή έτρεξαν από την πρώτη στιγμή ντόπιοι κάτοικοι όλων των ηλικιών, εκτός από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών. Όπως μας πληροφορούν, η πυρκαγιά έχει κατασβεστεί.

Μάλιστα, η συνδρομή τους, όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, ήταν καταλυτική για την κατάσβεση της πυρκαγίας. Σημειώνεται ότι κινδύνεψε και υποστατικό με ανταλλακτικά αυτοκινήτων καθώς και οικία.

Άμεση ήταν και η παρέμβαση του Πυροσβεστικού Τμήματος του χωριού, καθώς και των αεροσκαφών του Τμήματος Δασών όπου πραγματοποιήσαν αριθμό ρίψεων.

Με ανακοίνωσή του ο κ Κεττής, Εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής επιβεβαιώνει αφού επισημαίνει ότι "στην πυρκαγιά εκτός από προαναφερθέντες δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονται και γεωργικοί ελκυστήρες για ασφάλιση της περιμέτρου'. Επίσης, σημειώνει ότι "οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν με ακόμη μια φορητή πυροσβεστική μονάδα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς της Λευκωσίας, τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από το Τμήμα Δασών και μια φορητή πυροσβεστική μονάδα του Ταμείου Θήρας με τα πληρώματά τους".

Με τελευταία ανακοίνωση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει ότι κάηκε έκταση 17 εκταρίων περίπου σε ξηρά χόρτα, αποκάλαμα, άγρια βλάστηση και αριθμός ελαιόδεντρων. Επηρεάστηκαν φωτοβολταϊκό πάρκο και πάσσαλοι της ΑΗΚ. Επίσης προστατεύθηκαν κτηνοτροφικά υποστατικά που κινδύνευσαν.

Στο μέρος της πυρκαγιάς παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για τελική κατάσβεση, ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπύρωσεων, επεσήμανε ο κ. Κεττής.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες και το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE