ΚΥΠΡΟΣ: Ευχάριστες εξελίξεις για το βρέφος που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ

ΚΥΠΡΟΣ: Ευχάριστες εξελίξεις για το βρέφος που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ

Όλα βαίνουν καλώς σε σχέση με το βρέφος 10 ημερών που μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Κύπρο στο Ισραήλ και έκανε επέμβαση στην καρδιά , καθώς αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πηγή του ThemaOnline το βρέφος αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο με τους γονείς του την ερχόμενη εβδομάδα.

Το βρέφος που κατάγεται από τη Συρία. μεταφέρθηκε από την Πέμπτη (11/06) στη γειτονική χώρα υποβλήθηκε σε διορθωτική επέμβαση στην καρδιά στο Ιατρικό Κέντρο Sheba.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ: Η κατάσταση του βρέφους 10 ημερών που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ -Πολιτικές προεκτάσεις -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά τη διακομιδή του στο εν λόγω νοσηλευτήριο (Πέμπτη 11/06).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE