ΠΕΟ και ΣΕΚ: Συζήτηση του συνταξιοδοτικού ζητήματος

ΠΕΟ και ΣΕΚ: Συζήτηση του συνταξιοδοτικού ζητήματος

Το συνταξιοδοτικό ζήτημα θα απασχολήσει την προσεχή Δευτέρα, 22 Ιουνίου, τις εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ και τις συντεχνίες ΠΕΟ και ΣΕΚ.

Σύμφωνα με εκπαιδευτικές πηγές του ΚΥΠΕ, τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου,  θα πραγματοποιηθούν διαδοχικές συναντήσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ με ΠΕΟ και ΣΕΚ, κατά τις οποίες θα συζητηθεί το συνταξιοδοτικό ζήτημα, που εκκρεμεί για περισσότερο από 8 χρόνια για τους εκπαιδευτικούς και γενικά τους κρατικούς υπαλλήλους που μονιμοποιούνται μετά την 1.10.2011 και δεν είναι ενταγμένοι σε κανένα επαγγελματικό συνταξιοδοτικό σχέδιο.

Η συνάντηση με την ΠΕΟ θα πραγματοποιηθεί στις 11.15 και με την ΣΕΚ στις 12.30, την Δευτέρα 22/06.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE