H πρώτη δρομολογημένη πτήση από την Κωνσταντινούπολη στα κατεχόμενα

H πρώτη δρομολογημένη πτήση από την Κωνσταντινούπολη στα κατεχόμενα

Στις 23.20 φτάνει το Σάββατο 20/06,η πρώτη δρομολογημένη πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών από την Κωνσταντινούπολη στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ιστοσελίδες, η εταιρεία θα πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις με επιστροφή την εβδομάδα.
 
Να σημειωθεί ότι με απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου», μέχρι τέλος Ιουνίου στα κατεχόμενα επιτρέπεται η είσοδος σε «πολίτες» του ψευδοκράτους, άτομα με άδεια διαμονής, εργασίας και φοιτητική. Όσοι έρθουν στα κατεχόμενα μέχρι την 1η Ιουλίου θα μπουν σε υποχρεωτική 14ημερη καραντίνα, είτε με δικά τους έξοδα, είτε με έξοδα του ψευδοκράτους.
 
Στο μεταξύ, η τουρκική «πρεσβεία» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε την πραγματοποίηση δύο πτήσεων για επαναπατρισμό από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στο Σαμπίκα Γκιοκζέν της Κωνσταντινούπολης, στις 26 και 28 Ιουνίου, με την εταιρεία Πήγασος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.