Έριξε τριάρα στη Νόριτς και… σώθηκε

Έριξε τριάρα στη Νόριτς και… σώθηκε

Χάρη σε ένα εξαιρετικό β’ ημίχρονο και με μπροστάρη τον Ινγκς που έφτασε τα 16 γκολ, η Σαουθάμπτον πέρασε με τριάρα από την έδρα της Νόριτς, την άφησε στον «πάτο» και ξέφυγε στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ήταν η «μάχη» του υπογείου με το ρετιρέ στην πολυκατοικία της παραμονής. Με νίκη η ουραγός Νόριτς θα βρισκόταν σε απόσταση βολής για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Σαουθάμπτον θα έπαιρνε την απαραίτητη ώθηση για να ξεμπλέξει από νωρίς με την υπόθεση «σωτηρία». Το δικό τους restart, όμως, είχε ξεκάθαρο θριαμβευτή. Οι Άγιοι του Ραλφ Χάσενχουτλ, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε στο κλαμπ ως το 2023, έκαναν φύλλο και φτερό τα Καναρίνια (0-3) και τους «σκότωσαν» ακόμη περισσότερες ελπίδες για να μείνουν στην κατηγορία.

Περισσότερα σε λίγο…

gazzetta.gr

The post Έριξε τριάρα στη Νόριτς και… σώθηκε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.