ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπ. Εσωτερικών: Xαιρετίζει τις τοποθετήσεις των κομμάτων για τη μεταναστευτική πολιτική

Υπ. Εσωτερικών: Xαιρετίζει τις τοποθετήσεις των κομμάτων για τη μεταναστευτική πολιτική

«Η κυβέρνηση καλωσορίζει τις θετικές τοποθετήσεις των πολιτικών δυνάμεων σε σχέση με τη μεταναστευτική πολιτική, την οποία παρουσίασε χθες ο Υπουργός Εσωτερικών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εσωτερικών.

Το Υπουργείο αναφέρει ότι «το μεταναστευτικό δεν είναι θέμα για το οποίο πρέπει να ερίζουμε σε κομματικό επίπεδο. Είναι υπερκομματικό πρόβλημα, η διαχείριση του οποίου απασχολεί τον κάθε συμπολίτη μας».

«Η αντίδραση των κοινοβουλευτικών κομμάτων δείχνει ότι όλοι συμμεριζόμαστε την αναγκαιότητα για ανθρώπινη αντιμετώπιση των προσφύγων και αποφασιστική διαχείριση των οικονομικών μεταναστών», προσθέτει.

«Αναμένοντας την ψήφιση από τη Βουλή των Αντιπροσώπων των επτά κυβερνητικών Νομοσχεδίων που θα επιτρέψουν τη σύντμηση των χρόνων εξέτασης των αιτήσεων ασύλου», καταλήγει η ανακοίνωση, «δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε να είμαστε ανοικτοί σε διάλογο και δεκτικοί σε συγκεκριμένες εισηγήσεις για την υλοποίηση του κοινού στόχου».

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top