ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν
Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ζήτησε να βρεθεί τετ-α-τετ με τον Ερσίν Τατάρ.
H Προεθνική από την προηγούμενη εβδομάδαεργάζεται στη φυσική κατάσταση και στο beach volley. Mέσω των υφιστάμενων διαταγμάτων επιτρέπεται η διεξαγωγή προπονήσεων σε ανοικτούς χώρους αυτή τη στιγμή.
Ο Ιταλοαργεντινός κόουτς δουλεύει το ένα γκρουπ με πετοσφαιριστές από Λευκωσία, Λάρνακα και Ελ. Αμμόχωστο και το δεύτερο με πετοσφαιριστές από Λεμεσό και Πάφο.
Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 αίρονται οι περιορισμοί για τη χρήση των κλειστών αιθουσών κάτι που θα επιτρέψει στην Προεθνική να μπει στη σάλα.
Δευτέρα 22 Ιουνίου: – Ασκήσεις Φυσικής Κατάστασης στο «Θεμιστόκλειο» (18:00 -20:00)
Τετάρτη 24 Ιουνίου: – Ασκήσεις Φυσικής Κατάστασης στο «Θεμιστόκλειο»(18:00 -20:00)
Πέμπτη 25 Ιουνίου: – Προπόνηση στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις Beach Volley (18:00 -20:00)
Παρασκευή 26 Ιουνίου: -Προπόνηση στις Εγκαταστάσεις Beach Volley του Πανεπιστημίου Kύπρου (18:30 – 20:30)
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Jorge Canestracci μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ χαρακτήρισε αυτό το στάδιο ως προσαρμογή μετά από τρεις μήνες απραξία.
Ο κ. Canestracci είπε ότι η Εθνική θέλει να παρουσιαστεί έτοιμη στους αγώνες του Δ προκριματικού Ομίλου γι’αυτό θα γίνει προσπάθεια για διεξαγωγή φιλικών αγώνων σε μεταγενέστερο στάδιο.
The post Άρχισε δουλειά η Προεθνική Ανδρών – Δηλώσεις Canestracci appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις