Επιμορφωτικά σεμινάρια για οδηγούς ταξί διοργανώνει το Υφυπουργείο Τουρισμού

Επιμορφωτικά σεμινάρια για οδηγούς ταξί  διοργανώνει το Υφυπουργείο Τουρισμού

Το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει τον προγραμματισμό δύο επιμορφωτικών σεμιναρίων για οδηγούς ταξί, στις 25 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Capital Coast Resort στην Πάφο και στις 30 Ιουνίου στο Μουσείο Θάλασσα στην Αγία Νάπα.

Διευκρινίζεται ότι τα έξοδα της διεξαγωγής των σεμιναρίων θα καλυφθούν αποκλειστικά από το Υφυπουργείο, η συμμετοχή σε αυτά είναι καθαρά εθελοντική και δεν υπάρχει οποιαδήποτε διασύνδεση τους με την επαγγελματική άδεια των οδηγών.

Προτρέπονται οι οδηγοί ταξί όπως εκμεταλλευτούν την ευκαιρία αυτή και δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.