Άλλες δύο νίκες και εδραίωση στην κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλες δύο νίκες και εδραίωση στην κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Ακόμα δύο νίκες πέτυχε ψες η ΟΜΟΝΟΙΑ eSports κερδίζοντας Battlenet και Απόλλωνα στο πλαίσιο της 19ης και 20ης αγωνιστικής αντίστοιχα.

Αρχικά το «τριφύλλι» επιβλήθηκε της ομάδας του Πειραιά με 4-0. Ο Βλάχος ήταν σε μεγάλα κέφια πετυχαίνοντας χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο (18’, 23’, 45’) ενώ το τέταρτο γκολ έβαλε ο Λαζάρου στο 55’.

Ολόκληρο το παιχνίδι με την Battlenet:

Λίγο αργότερα οι «πράσινοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο του Απόλλωνα με 0-1 χάρη σε γκολ του Λαζάρου στο 72’.

Με έξι αγώνες να απομένουν η ομάδα μας έφτασε τους 51 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Η προσοχή στρέφεται στα ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου της ερχόμενης εβδομάδας».

 

 

The post Άλλες δύο νίκες και εδραίωση στην κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE