Ανακοινώθηκε το νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας Νέων της ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε το νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας Νέων της ΑΕΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ όπου ενημερώνει…

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας Κ19 θα είναι ο Δημήτρης Δημητρίου, που για αρκετά χρόνια υπηρέτησε την ομάδα μας από το πόστο του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών, ενώ την περσινή σεζόν ήταν προπονητής στην Εθνική Κ15.

Τον καλοσωρίζουμε και πάλι πίσω στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στο έργο που αναλαμβάνει.

Η ομάδα μας ξεκίνησε από την περσινή χρονιά την προσπάθεια για περαιτέρω αναβάθμιση και λειτουργία της εφηβικής ομάδας και στην καλύτερη δυνατή σύνδεση της με την 1η ομάδα.

Στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της ομάδας Κ19 βοηθός προπονητή θα είναι ο Χρύσανθος Ευσταθίου, προπονητής φυσικής κατάστασης ο Μιχάλης Ανδρέου και προπονητής τερματοφύλακων ο Μάκης Μάμα».

The post Ανακοινώθηκε το νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας Νέων της ΑΕΚ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE