ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ενας ασθενής νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ενας ασθενής νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Ενας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται την Παρασκευή 19/06, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Η κατάσταση της υγείας του ασθενή είναι, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, καλή. 

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου, όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 151 εισαγωγές και δόθηκαν 135 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.
 
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται 12 άτομα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.