ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ενας ασθενής νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ενας ασθενής νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Ενας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται την Παρασκευή 19/06, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Η κατάσταση της υγείας του ασθενή είναι, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, καλή. 

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου, όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 151 εισαγωγές και δόθηκαν 135 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.
 
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται 12 άτομα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE