Επιστρέφει στη Μπάγερν ο γιατρός;

Επιστρέφει στη Μπάγερν ο γιατρός;

Ο Χανς - Βίλεμ Μίλερ-Βόλφαρτ δεν αποκλείεται να γυρίσει στην ομάδα που υπηρέτησε επί 38 χρόνια.

Από την Πρωταπριλιά του 1977 μέχρι τις 16 Απριλίου 2015 προσέφερε τις υπηρεσίες του στους Βαυαρούς ανελλιπώς. Μετά την ήττα από την Πόρτο στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μίλερ - Βόλφαρτ απομακρύνθηκε από το σύλλογο (παραιτήθηκε, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση) πιθανότατα λόγω διάστασης απόψεων με τον Πεπ Γουαρδιόλα και έχοντας χρεωθεί τους πάρα πολλούς τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών από την έναρξη της φετινής σεζόν.

Τα δεδομένα ίσως αλλάξουν, σύμφωνα με την δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Μπάγερν, Ματίας Ζάμερ, στην εφημερίδα «Bild». «Ο Χανς - Βίλεμ θα είναι πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας της Μπάγερν. Δεν θα φύγει από κοντά μας και είμαι κατηγορηματικός σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Ζάμερ σε μια προσπάθεια, όπως εικάζεται, να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της ομάδας του γιατρού.  Μένει τώρα να δούμε αν αυτή η δήλωση του Ζάμερ εκφράζει και τη διοίκηση της ομάδας ή επρόκειτο για προσωπική του άποψη.  

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.