Σύσκεψη Προέδρου με επιδημιολογική ομάδα – Κατάλογος χωρών και οδοφράγματα στο επίκεντρο

Σύσκεψη Προέδρου με επιδημιολογική ομάδα – Κατάλογος χωρών και οδοφράγματα στο επίκεντρο

Στο προεδρικό αναμένεται να βρεθούν την Παρασκευή (19/06), μέλη της επιδημιολογικής επιτροπής για τελική οριστικοποίηση του καταλόγου των χωρών που θα επιτρέπεται η είσοδος στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ στις συζητήσεις θα μπει και το θέμα των οδοφραγμάτων.

Στην συζήτηση θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Υγειάς Κωνσταντίνος Ιωάννου, και τα μέλη της  επιδημιολογικής επιτροπής.

Για τις 09:00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη και αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο νέος κατάλογος με τις χώρες από τις οποίες θα επιτρέπεται η είσοδος επισκεπτών στη Δημοκρατία, αλλά θα κριθεί το τί μέλλει γενέσθαι με τα οδοφράγματα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.